La 25ena Trobada de la Ribera es farà a Manuel


Font: Escola Valenciana i AMPA Trullàs

En esta Trobada hi haurà moltes novetats per tractar-se de la número 25 i perquè esta Trobada representa un punt d’inflexió per a les pròximes. La Coordinadora desitja que la 25 Trobada conserve la força reivindicativa dels centres educatius de la comarca de la Ribera però que sume l’energia reivindicativa dels moviments socials i culturals que actualment llluiten per millorar les condicions de vida dels riberencs i de les riberenques i per superar aquells handicaps socials i polítics que llasten el futur immediat de la comarca. També pretenem que uns altres sectors socials, a banda del coratjós sector educatiu, s’incorporen a la celebració de les Trobades, i en esta direcció apuntarà el nostre treball col·lectiu i els nostres esforços personals.

En el Plenari de l’Ajuntament de Manuel celebrat el passat 28 de Desembre de 2009 tots els grups politics donaren suport a la proposta formal de la Coordinadora d´Escoles en Valencia de celebrar la 25ena Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià en esta localitat.

Als propers dies es constituirà la comissió organitzativa de la 25ena Trobada, la qual estarà formada per la regidora d’educació, 3 representants de la Coordinadora de Centres, 3 representants de l’AMPA, 3 representants de les entitats culturals, socials i educatives locals, 3 professors o professores del claustre del CEIP Pintor Estruch i 1 representants  dels grups polítics amb representació municipal. El coordinador de la 25ena Trobada, serà Joan Cortés, actual secretari de la Coordinadora de Centres.

A mesura que es desenvolupe l’estructura organitzativa de la 25ena Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, anirem informant puntualment d’aquells esdeveniments que esperem vos interessen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: