17 de maig, Dia d’Internet


La celebració del “dia d’internet” sorgeix per iniciativa de l’Associació d’Usuaris d’Internet (AUI), a la que posteriorment s’hi sumen altres organitzacions, formant el Comitè d’Impuls, per a difondre i promoure l’us d’Internet en tota la Societat.

Amb el fi d’integrar als ciutadans en la Societat de la Informació, fomentar la accesibilitat en la Xarxa, aconseguir que es faça un bon ús de les noves tecnologies i estimular la participació en la celebració del Dia d’Internet, es projecten diversos actes que es poden consultar en aquesta pàgina.

La celebració del dia d’Internet en la seu primera edició va tenir lloc el 25 d’octubre de 2005. En aquesta data, es van dur a terme més de 400 esdeveniments a més de 8.000 emplaçaments de 31 províncies de les 17 Comunitats Autònomes. Més de 200 entitats públiques i privades van subscriure la Declaració de Principis per constituir la Societat de la Informació, en representació de més d’un milió de ciutadans.

El novembre de 2005, la II Cimera Mundial de la Societat de la Informació celebrada a Tunis, va aprovar proposar a l’Assemblea General de Nacions Unides la designació del 17 de maig com a Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació.

Anuncis

Una resposta to “17 de maig, Dia d’Internet”

  1. Sara El Moufarej Morillo Says:

    A mi m’encanta INTERNET.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: