Dia de la Pau


El passat divendres 4 de febrer es celebrà al Ceip Trullàs el “DIA DE LA PAU”.

L’acte que tingué lloc després del pati fou molt emotiu i amb una participació de tots i totes els alumnes i mestres.

Les fotografies podeu vore-les a  l’àlbum del “DIA DE LA PAU“.

DIA DE LA PAU

El passat divendres 4 de febrer la comunitat educativa es va reunir al pati de l’escola per celebrar del dia mundial de la Pau.

El dia de la Pau és en realitat el dia 30 de gener i es celebren diferents actes per demanar un món millor sense guerres i injustícies.

Els primers en actuar foren els alumnes d’Infantil. Cantaren una cançó que parla de l’esperança i de l’amor. Esperança per construir un món millor i amor per viure amb més pau.

La cançó interpretada era la coneguda “COLOR ESPERANZA”.

El Ceip Trullàs treballa des de totes les àrees el concepte de Pau, i enguany des de l’àrea de Religió es presenta una coreografia amb una cançó i un poema.

L’acte continuà amb l’actuació del Cor Trullàs amb la posta en escena de la cançó “CHIQUITITA” del grup suec ABBA.

Aquesta cançó, el grup la donà amb tots els drets d’explotació a UNICEF, organització mundial que lluita pels drets dels xiquets del món.

La cançó ens parla sobre com algú tracta de consolar una xiqueta que està molt trista. Va ser de molta acceptació pel públic hispanoparlant fins i tot arribà a ser una canço popular.

Ja l’any 2010, la versió de CHIQUITITA va ser interpretada per AMAIA MONTERO, que acompanyada per un cor de xiquetes i xiquets fou la felicitació de nadal d’UNICEF.

I continuant amb l’acte fou el moment d’escoltart als alumnes de sisé cantar la canço de John Lennon que contà amb la col.laboració de Yoko Ono “IMAGINE”.

Aquesta cançó es queixa de les guerres i de les fronteres. Lennon amb aquesta cançó sols volia una cosa: La Pau., i per aixó diu: “ You may say i’m a dreamer, but i’m not the only one” (Podeu dir que sóc un sommiador, però no sóc lúnic).

Aquesta cançó és en l’actualitat l’himne oficial de l’organització AMNISTIA INTERNACIONAL, organització que lluita pels drests humans.

El final de la primera part de l’acte que millor que posar-li el punt d’alegria amb la interpretació de WAKA-WAKA. Tots i totes sabeu que aquesta cançó ha segut la cançó oficial del Mundial de Futbol d’Àfrica interpretada per Shakira. A més és una cançó solidària, els beneficis derivats de la venda de l’àlbum es destinaran a una campanya benèfica de la FIFA al llarg de tot Àfrica amb la construcció de vint centres que pretenen solucionar problemes de salut i educació.

Per acabar l’acte els alumnes dels cursos A primer i els dels cursos B després formaren amb els seus cossos la paraula PAU.

 

Anuncis

Una resposta to “Dia de la Pau”

  1. ¡¡¡¡Que xulo!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: