El CEIP Trullàs rep de mans del Tinent General, Governador Militar de València i Castelló, la Bandera Constitucional Espanyola.


El dia 8 de març va tindre lloc en València, en el quartell de l’Albereda, l’acte d’homenatge de les Forces Armades i de la Guardia Civil al poble valencià.

La festa va tindre lloc en un ambient faller i castrense mesclant-se els dos conceptes de forma que resultà un acte diferent als que habitualment assistim.

Van estar presents el Tinent General, cap de les forces d’intervenció immediata, de Bétera, el General Governador Militar de València i Castelló, el General cap de la Guardia Civil i, a més a més, personatges del món de la Política, Conseller de Governació i altres personalitats destacades.

Estaven representades totes les falles de València, presidents i falleres majors, el president de la Junta Central Fallera, la Fallera Major de València, Fallera Major Infantil i respectives Corts d’Honor, que van presidir els actes.

Al finalitzar l’acte castrense es va procedir a l’arriada de bandera, la qual, tradicionalment s’entrega a un centre de la Comunitat Valenciana. El nostre col·legi va ser l’elegit per a este acte  i una representació d’alumnes, pares i mestres forem els encarregats d’arreplegar la bandera.

Va ser un acte molt emotiu i el nostre col·legi, com sempre, va estar a l’altura de les circumstàncies.

La bandera és troba al centre sent un més dels reconeixements que al llarg de la nostra trajectòria hem guanyat.

Reportatge de l’acte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: